Verksted i Oslo

Iht. forskrifter til Arbeidsmiljøloven, Best.nr. 703 og 706, skal det kunne dokumenteres, at enhver personløfter (lift) har vært ettersett og kontrollert av godkjent kontrollør innenfor de siste 12 måneder. Eier du en lift, er du pliktig til å sørge for at denne er kontrollert og godkjent. Her kan vi hjelpe deg!

Vi gjennomfører årskontroll og ettersyn av over 500 personløftere hvert år og vi innehar den komptanse du og din lift trenger for at liften skal bli kontrollert og godkjent for bruk. Vi er sertifisert for å gjennomføre årskontroller av personløftere av Norsk Sertifisering AS.

Ved årskontroller blir det alltid foretatt en prøvebelastning av personløfteren, og det føres en journal (dokumentasjon) over utført kontroll av personløfteren. I tillegg utstyrer vi enhver kontrollert og godkjent personløfter med et godt synlig oblat som viser når siste årskontroll ble gjennomført og når neste årskontroll senest skal utføres.

I tillegg til årskontroll, utfører vi service, reparasjoner, teknisk vedlikehold av lifter. Vi har spesiell kompetanse på personløftere av merkene Dino, Denka, Omme, JLG, UpRight, Haulotte m.fl.

Ønsker du et tilbud fra oss?
Bruk gjerne forespørselsskjemaet (se meny til venstre) for å sende oss litt informasjon om deg, hva slags lift du har og hva slags jobb du ønsker vi skal utføre for deg.

Våre åpningstider
Mandag - fredag: kl 07:00 - kl 16:00
Lørdag: Lukket

Adresse
Industriveien 33
2020 SKEDSMOKORSET

Telefon/telefaks
+ 47 22 88 17 20
+ 47 22 88 17 21

E-post
oslo@loxamrental.no

Tilbake

Klikk bilde(r) for større visning

Vi har spesiell kompetanse på lifter bl.a. av merkene JLG og Dino

Publisert: 11/12/2014