Roger B. Johansen ny avdelingsleder i Loxam

Roger Bruun Johansen er ansatt som ny avdelingsleder ved Loxams avdeling i Oslo. Han vil få ansvaret for avdelingens salgsstrategi og salgsarbeid, samt motivasjon og utvikling av avdelingens og selskapets selgere.

Bruun Johansen har lang erfaring fra salg og markedsføring innen lift- og maskinutleiebransjen. Han har blant annet vært Commercial Manager hos Riwal Norge AS og fungerende salgssjef ved Utleiesenteret AS i Drammen. I tillegg har han også jobbet som salgssjef for Honda MC i Norge. Før han nå overtar som avdelingsleder, har han også vært salgssjef i Loxam AS.

– Jeg kjenner utleiebransjen svært  godt og gleder meg til å starte som avdelingsleder med fokus på salg og markedsføring. Loxam er et imponerende selskap med sterke kjerneverdier, solid finansiell standing og er nå Europas største utleier av lifter, maskiner og utstyr. Min jobb er å spille mine medarbeidere gode og alltid ha kunden i fokus, sier Bruun Johansen.

Administrerende direktør Eirik Brekke er glad for å ha fått ansatt Bruun Johansen som avdelingsleder i Oslo.

– Roger besitter mye erfaring og leverer kvalitet. Han gløder for jobben og  vi er heldige som har fått ham med på laget, sier han.
 

Tilbake

Eirik Brekke (t.v.) og Roger B. Johansen

Eirik Brekke (t.v.) og Roger B. Johansen

Klikk bilde(r) for større visning

Publisert: 05/12/2017