Loxam satser!

Som Europas nr 1 i utleie av utstyr, satser nå LOXAM ytterligere i Norge og styrker derfor sin stab med nye medarbeidere ved alle avdelingene for å nå de mål vi har satt oss.

”Vi skal bli enda mer kjent i det norske markedet, bygge LOXAM-navnet som et sterkt merkevarenavn slik det er i resten av Europa, og fortsette å levere gode tjenester og service til nye og eksisterende kunder. Vi har derfor valgt å styrke vår stab med nytt salgspersonell og kundebehandlere på alle våre avdelinger”, sier administrerende direktør i Loxam AS, Eirik Brekke.

Vi har med dette gleden av å introdusere våre nye salgsteam ved avdelingene våre i Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim.


Fra venstre: Avdelingsleder Kjetil Halvorsen Oslo. Salgssjef Roger Bruun Johansen Oslo. Adm.direktør Eirik Brekke. Avdelingsleder Ørjan Bårdsen Bergen. Selger Trond J. Eriksen, Bergen.  Avdelingsleder Jan H. Årthun, Stavanger. Avdelingsleder Morten Holdahl, Trondheim. Selger Pål Berg, Stavanger.

LOXAM er Europas nr 1 i utleie av utstyr. Vi leverer til bygg- og anleggsbransjen, industrien, offentlig sektor, service- og vedlikeholdsbransjen og til private. LOXAM er til stede i 13 land: Frankrike, Belgia, Nederland, Luxemburg, Tyskland, Storbritannia, Irland, Spania, Sveits, Marokko, Danmark, Sverige og Norge. Konsernet har p.t. 688 avdelinger, ca. 5.000 medarbeidere, flere enn 220.000 utleieprodukter, 180.000 kunder og med en omsetning på € 838 millioner.

I Norge har LOXAM 4 avdelinger i Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim, med 26 medarbeidere og en maskinpark på rundt 800 utleieenheter.

For ytterligere informasjon eller kommentarer, ta kontakt med oss på tlf: 22 88 17 20 eller post@loxamrental.no.

Tilbake

Salgsteamet i Loxam AS (fotomontasje)

Salgsteamet i Loxam AS (fotomontasje)

Klikk bilde(r) for større visning

Publisert: 01/25/2017