Om oss

LOXAM er Europas nr 1 i utleie av utstyr. Vi leverer til bygge- og anleggssektoren, industrien, offentlig sektor, servicesektoren og til private. Loxam er til stede i alt 21 land, hvorav 13 i Europa/Nord-Afrika (Frankrike, Belgia, Nederland, Luxemburg, Tyskland, Storbritannia, Irland, Spania, Sveits, Marokko, Danmark, Sverige og Norge. Konsernet har ca 7.600 medarbeidere og nærmere 300.000 utleieenheter.

Opprinnelsen til dagens LOXAM, er Safelift som siden 1985 har bygget opp en solid kompetanse innenfor personløftere (lifter) og annet utstyr som benyttes i markedet for utleiemaskiner. Selskapet ble i 1998 kjøpt opp av konsernet som hadde franchiserettighetene til Hertz Maskinutleie-konseptet i Norge.

LOXAM og våre dyktige medarbeidere står til våre kunders disposisjon med faglig veiledning og valg av riktig produkt til den jobb som skal utføres. Vår spesialitet er personløfterutstyr for arbeidsoppgaver i høyden. Andre utleieprodukter etterspurt av bygg og anlegg, håndtverkere, industri, annen servicenæring og ikke minst privatpersoner er også del av vår virksomhet. Våre utleiekonsulenter står alltid til tjeneste og er bare en telefon unna.
 
LOXAM tar sikkerheten på alvor. Vi kan anbefale deg å ta en titt på vår siste sikkerhetsfilm som kort forklarer de viktigste punktene du må huske på hver gang du bruker en lift (filmen erstatter ikke maskinenes egen sikkerhetsdokumentasjon og samsvarserklæring).
 

Tilbake

Bomlift

Bomlift

Klikk bilde(r) for større visning

Sakselift

Publisert: 04/26/2018